U doet meer en krijgt meer met een professionele makelaar. Het kopen of verkopen van een onroerend goed kan moeilijk zijn voor u, vooral als u niet over voldoende kennis beschikt met betrekking tot zijn processen, inclusief de technische, tactische en financiële aspecten.

 

Het vinden van een goede makelaar vereist enige inspanning van uw kant om er zeker van te zijn dat u de juiste voor u inhuur. Phil Devin Consultants wil niet dat je betrokken bent bij de verkeerde professional, dus zijn de volgende door hen voorbereid om je te helpen de agent te vinden die het meest geschikt is voor jouw interesses.

 

Stap één: Bepaal of de agent veel vermeldingen in uw regio heeft en of hij een deel was van veel succesvolle vastgoedprojecten met verschillende klanten. Als de agent met dergelijke kwaliteiten is bewezen, haalt hij de lijst met uw kandidaten van uw potentiële makelaar. Kies bovendien een professional die geen partij kiest tussen zijn klanten, want een goede makelaar moet gelijke kansen en gelijkwaardig management bieden aan elke klant.

 

Stap twee: noteer goede aanbevelingen. Je krijgt ook eerlijke aanbevelingen als je mensen in de buurt wilt vragen, zoals je familieleden, vrienden, collega's en je naaste buren. U kunt hun eigen ervaringen met sommige agenten gebruiken als gids bij het zoeken naar de goede agent voor u. Om goed te kunnen kiezen, moet u alle goede namen uit hun aanbevelingen vermelden, evenals de kwaliteiten van de agent.

 

Neem contact op met uw huidige makelaar voor verwijzingen als u binnenkort naar een nieuwe plaats verhuist. Vraag hem om enkele bekende agenten in het gebied waar je naartoe gaat. De meeste makelaars hebben een breed netwerk van connecties binnen de vastgoedsector, dus het is mogelijk dat ze op de hoogte zijn van verschillende agenten waarop u kunt vertrouwen.

 

Stap drie: Vertrouw zo nodig op een relocation-specialist. Als u geen idee had hoe u de service van een goede makelaar op de plaats waar u naartoe verhuisd kunt krijgen, neem dan contact op met een verhuisspecialist. Dit soort specialisten heeft brede connecties met veel agenten in een regio of land, dus hij heeft goede informatie over de prestaties van een agent, samen met de productierapporten en kan u helpen degene te vinden die specifiek aan uw behoeften kan voldoen.

 

Stap vier: Zoek naar de agent met een goede community leadership vergelijkbaar met Phil of Phil Devin Consultants in Real Estate. Uw eigendom in de toekomst verkopen, kan perfect worden afgehandeld door iemand die de buurt heel goed kent. Kijk of de agent goede zorg aan zijn gemeenschap toont en of hij een betrouwbaar gemeenschapsleiderschap vertoont. Het vinden van high-performance nummers over een agent is goed, maar je kunt beter zo'n eigenschap opnemen bij het vinden van je potentiële makelaar. Doe een beetje onderzoek naar de deelname van een agent aan de buurt en stel vast of hij een onderdeel is geweest van lokale scholen, zaken heeft ontwikkeld, liefdadigheidsinstellingen of een paar investeringen voor de gemeenschap.

 

Stap vijf: noteer de goede eigenschappen volgens uw eigen perspectief. Stel uzelf uw eigen definitie van een goede makelaar en bedenk de kenmerken waarmee u op zoek bent naar een agent. Schrijf ze op en maak een checklist zodat je een gids hebt bij het kiezen van je uiteindelijke makelaar. Op deze manier kunt u ook zeker zijn van een goede en comfortabele relatie tussen u en de professional.

 

Stap zes: Controleer de licentie van de agent. Zorg ervoor dat de licentie up-to-date is voordat u een contract met een agent ondertekent. Je zou te maken hebben met een echte professional die zijn verantwoordelijkheid ook kent in het actueel houden van zijn licentie. Ga naar de website van de vastgoedafdeling van uw staat om dergelijke informatie te valideren.

 

Via deze post wenst Phil Devin Real Estate Consultants elke lezer die met een betrouwbare makelaar samen wil werken om hun match snel te vinden. Werken met een echte, slimme en betrouwbare agent zal zeker goede resultaten opleveren, dus kies zorgvuldig.


app-mynotepad.com

Share note