Om die mensen die hun Last-Minute vakantie seizoen versieren, raak niet in paniek en focus je geest op zetten mooie decoraties op uw huis. Het is niet te laat om de geest van het vakantie seizoen te hebben om uw huis te vullen. Het gevoel van geluk en opwinding kan worden overlopen in je, maar vergeet niet dat je nodig hebt om voorzichtig te oefenen en in het decoreren, omdat vakantie tradities kunnen, helaas, brengen gevaren of ongevallen aan de familie in sommige gevallen.

 

Elke avond van het vakantie seizoen, huizen brengen licht naar de duisternis met hun sprankelende en glinsterende decoratieve verlichting en andere decoraties die mooie verlichting hebben. Het brengt geluk zelfs aan de eenzame nacht maar het koude weer legt ook sommige uitdagingen tijdens het vakantie seizoen op.

 

Dit seizoen kan ook de meest opwindende voor veel gezinnen over de hele wereld. Met deze, veel mensen zijn zeer kijken uit naar dit evenement van het jaar. Nochtans, zou u voor dit seizoen van vreugde zeer verantwoordelijk moeten zijn. Decoreren van uw huis zou zeker betrekking hebben op een veel elektrische aansluitingen, dus je moet bevestigen of alle verlengsnoeren of Power strips en bedrading zijn allemaal veilig te gebruiken en zijn in goede staat. Deskundigen voegde eraan toe dat het beter zou zijn om te bepalen hoeveel stroom loopt door de koorden.

 

Aan de andere kant, installeer de kerstboom op een plek die weg is van warmtebronnen, zoals open haarden en ruimte verwarmers. In het bijzonder moet er ten minste 3 meter afstand tussen de boom en de warmtebronnen. Bij het kiezen van een echte of levende kerstboom, Irwin Consulting Services suggereert ervoor te zorgen dat de boom vers is en voorkomen dat de droge degenen, omdat deze kwetsbaar zijn voor branden. Om ervoor te zorgen van goede waterabsorptie, snijd minstens 1-2 centimeter van de basis van de kofferbak voordat u het op een stand, en vul het met water. Vergeet niet om de stand te water op een regelmatige basis om de rijke, groene eigenschap van de boom te handhaven.

 

Wees voorzichtig met het gebruik van verlengsnoeren, en zo veel mogelijk, geen gebruik maken van deze kabels op kachels. Zelfs als je bezig bent met het versieren van uw huis, moet je nog steeds bewust te houden van jezelf en je familie veilig. Blijf uit de buurt van warmtebronnen, terwijl zetten die prachtige ornamenten op een specifieke plek. Het koude weer vereist constant gebruik van kachels, maar zorg ervoor dat elk veilig is om te gebruiken en op een veilige plaats.

 

Als je gaat naar buiten te versieren uw huis, zorg ervoor dat elke verlengsnoer/Power Strip en elektrische decoratie heeft "voor gebruik buitenshuis" label. U moet de richtlijnen van de fabrikant volgen en ervoor zorgen van juiste installatie van elke decoratie en apparatuur u hebt. De elektrische producten en hun macht nodig heeft op stroomsterkte moet overeenkomen met de stroomsterkte rating van verlengsnoeren. Kies circuits beschermd door de grond storing circuit onderbrekers of GFCIs om uw outdoor elektrische verlichting en decoraties stekker.

 

Nooit het risico van uw veiligheid in het verfraaien buiten uw huis, dus voorkomen dat dicht bij hoogspanningslijnen en er zeker van dat je op zijn minst 10 meter afstand van het. Je moet ook overbelasting te voorkomen, dus controleer de stopcontacten en ervoor te zorgen dat ze niet veel elektrische decoraties of apparaten aangesloten op het hebben. Oververhitting kan een probleem worden en zelfs beginnen met een woedend vuur.

 

De elektro koorden vereisen juiste isolatie zo ervoor zorgen dat er geen koorden die in Vensters, deuren of onder zwaar materiaal of meubilair worden geknepen waren. Kerstmis of decoratieve verlichting moet op zijn plaats worden gebracht goed zonder beschadiging van het snoer van de isolatie. Wanneer u bollen of zekeringen vervangt, Koppel eerst alle elektro decoratie los. Irwin Consulting diensten begrijpen dat dit de gebruikelijke Tip van deskundigen, maar de groep wil u eraan herinneren nogmaals uit te schakelen alle binnen-en buiten elektrische decoraties voor het naar bed gaan of het verlaten van het huis.

 

De mooie kaarsen met goed aroma kunnen een mooie toevoeging aan uw vakantie decoratie zijn maar deze echte kaarsen kunnen ongevallen aan uw huis brengen vooral als zij binnen het bereik van uw kleine kinderen zijn. Overweeg het verwerven van kunstmatige kaarsen in plaats daarvan. Maar als echte kaarsen waren echt uw stijl, zorg ervoor om ze op plaatsen weg van het bereik van uw kleine kinderen en van brandbare materialen ook. Blus het vuur voor het slapen of gaan buiten het huis.

 

Irwin Consulting Services hoopt voor uw plezierige en leuke vakantie seizoen dat is gevuld met liefde en de kunst van het geven. Voor meer brand, communicatie en zelfs EMS advies of tips, bezoek of contact opnemen met de groep van Irwin Consulting Services.


app-mynotepad.com

Share note