Semesterperioden är onekligen den mest spännande tiden på året. Många hushåll var nu gjort dekorera sina hus och hade organiserat viktiga saker för att fira denna säsong. Men i vissa olyckliga fall, många hus var att fånga bränder, särskilt under semesterperioden på grund av problem med elektriska dekorationer och mycket mer relaterade bekymmer. På grund av detta, Irwin Consulting Services förberett några riktlinjer nedan för att hjälpa alla att ha en säkrare semester firande.

Levande julgran

Det rekommenderas att välja levande träd som var fräschare och grönare eftersom torrare träd var svaga mot bränder och kan fånga dessa lågor snabbt. Håll trädet borta från utrymme värmare, eldstäder och andra värmekällor, och för att säkerställa största möjliga säkerhet mot brand olyckor, placera en brandsläckare nära trädet. Levande träd behöver en bra mängd vattenförsörjning varje dag så se till att uppfylla detta ansvar. Du kan också välja en konstgjord träd som är "brandsäkra" för att garantera att trädet inte kommer att vara sårbara för bränder.

Elektriska anslutningar

Organisera elektriska anslutningar på rätt sätt. Under semesterperioden kommer din elektriska dekorationer säkerligen lägga till belastningen på dina uttag, men trots detta, lära sig att hålla allt för att undvika överbelastning och styra bort av elektriska och även brand olyckor.

Omslagspapper

Släng inte bort omslagspapper på eldstäder efter gåvan-ge i din familj. Det är viktigt att förhindra brand olyckor att hända så se till att avyttra sådana typer av papper på rätt sätt på papperskorgen kan eller vara resurser och återvinna dem. Papper kan snabbt fånga eld och även utlösa blixt bränder.

Stöd

Irwin Consulting Services ville att du skulle söka stöd av andra familjemedlemmar eller vänner i dekorera på högre platser. Om du använder en stege, se till att det finns en person som stöder sin bas för att säkerställa din säkerhet. Designa dessa lampor och andra dekorationer med en sinnesfrid eftersom du har en hjälpande hand nedan.

Dekorativ/julbelysning

Kontrollera om lamporna var säkert att använda innan du placerar dem på väggar, tak eller träd. Byt ut lamporna när du märkte några slitna ledningar, lösa anslutningar och trasiga uttag. Låt aldrig olyckor hända under din semester firande, så ta glitter och gnistrar till ditt hus med ljus som var mycket säker att använda.

Mindfulness

Var försiktig med att använda dekorativa lampor också. Lämna dem inte öppna medan du sover eller när du är utanför huset med hela familjen. Vänd alla av dem innan du går till sängs och lämnar huset så att det inte kommer att finnas några elektriska brand olyckor som startade från en kort.

Elektriska sladdar

Sladdar bör också vara säker från eventuella skador och inte vara vårdslös i att sätta dem på beställning. Du kan användas för att montera eller stödja dem med hjälp av naglar eller tackel, men det är inte en riktigt bra idé enligt några experter. Du uppmanas att använda krokar eller isolerade häftklamrar istället.

Ljus

Att sätta vackra ljus med härliga dofter gör lägga undra på din semester dekorationer, men det kan vara farligt om de var inom räckhåll för dina små barn eller husdjur. Lär dig de säkra fläckarna på ditt hus eller rum och Lägg dem där. Brännbara föremål bör aldrig vara nära med ljusen också.

Kvalitets ornament

Välj ornament som var starka nog att motstå lekfullhet eller nyfikenhet på dina små. Om du har mindre elektriska dekorationer, Lägg dem på högre platser så att dina barn och husdjur inte skulle leka med dem och orsaka vissa olyckor.

Fake Foods

Visar läckra utseende men falska livsmedel som en av dina semester dekorationer kanske inte är en bra idé särskilt för hushåll med små barn och husdjur eftersom de kan missförstå dessa livsmedel till riktiga och oavsiktligt äta dem. Att säga till dem att inte äta dem kan bara få dem att göra det på grund av deras makalösa nyfikenhet.

Festliga växter

Att sätta festliga växter på displayen kan också vara tanken på andra hushåll, men var försiktig på vilken typ av växter du ska Visa eftersom vissa var giftiga när en gång precis som de mest populära anläggningen under semesterperioden, den jul. Även om anläggningen är endast milt giftig, är det fortfarande bättre att säkerställa den allmänna säkerheten för dina barn och djur.

Som ett företag som ägnar sig åt allmän säkerhet, Irwin Consulting Services hoppas att de som nämns ovan upplyst dig att se till att din lyckliga och säkra semester firande med din familj, vänner och andra nära och kära.


app-mynotepad.com

Share note