Deze maand markeert de piek van het vakantie seizoen en de mensen worden steeds meer opgewonden om kerst te vieren en om een jaar te verwelkomen met veel hoop en dromen. En naast die vrolijke en enthousiaste gevoelens en gedachten, zult u zien dat de meerderheid van de huizen in uw buurt vieren de vakantie seizoen al met hun vrolijke decoraties ook.

Echter, niet alle huishoudens dit jaar zal vieren dit seizoen vrolijk omdat helaas, lokale brandweer hebben gemeld het toegenomen aantal brand gevallen in woningen vooral in deze tijd van het jaar. Een belangrijke reden is de elektrische problemen op sommige elektrische decoraties en een paar meer aanverwante kwesties. Irwin Consulting diensten willen niet meer nummers toe te voegen aan de slachtoffers van thuis branden dit jaar, dus de volgende richtlijnen werden gemaakt door de groep om uw familie te helpen veiliger te worden dit vakantie seizoen zelfs op de eenvoudigste manier.

Kijk na een live kerstboom

Bij het kiezen van een live of een echte boom, moet u de groener en frisser te selecteren, omdat je niet wilt dat de drogere bomen die een magneet om branden te hebben en kan snel reageren op vlammen. In het geval u al een hebt, zorg ervoor dat het een afstand van de warmtebronnen in uw huis en is dicht bij de brandblusser. U moet de bescherming van de boom om droogte te voorkomen, zodat het dagelijks water om zijn gezonde conditie te waarborgen. Kunstmatige bomen kan een goede keuze en vooral als de boom is het label "brandwerend".

Zorgen voor goede elektrische aansluitingen

Zorg ervoor dat de juiste elektrische aansluitingen in uw huis. Plan alles op het eerste sinds de vakantie seizoen zal vereisen dat u meer aansluitingen voor extra elektrische decoraties hebben. Organiseer de verlengsnoeren of Power strips goed om overbelasting te voorkomen, alsmede elektrische en zelfs brand ongevallen.

Bescherm elektrische koorden

De koorden moeten veilig zijn tegen schade dus wees voorzichtig bij het regelen van hen om elke vorm van schade te voorkomen. Gebruik haken of geïsoleerde Staples over spijkers of kleeft.

Prullenbak inpakpapier goed

De hele familie zal zeker het gevoel geluk na hun gave-geven, maar laat uw familieleden weggooien de inpakpapier bij de open haarden. Verzamel de papieren dan gooi ze in de prullenbak kan of u uw creatieve kant los te laten en gewoon recyclen of hergebruiken. Vergeet niet dat papieren zijn ook snel in het vangen van branden en zelfs beginnen met Flash branden.

Vereisen de hulp van anderen

U waarschijnlijk doen het versieren alleen op hogere plaatsen, maar Irwin Consulting diensten zou graag willen dat u uw veiligheid te verdubbelen, dus het zou beter zijn om andere mensen in uw familie of vrienden om u te helpen. Zoeken hun steun in het bewaken van de basis van de ladder om uw veiligheid te garanderen terwijl het versieren op hogere plaatsen, zoals in het dak, hoge muren, of top van de boom.

Gebruik veilige Kerstverlichting

Beschadigde Kerstverlichting moet zeker worden vervangen. Alvorens de lichten te gebruiken, Controleer of er om het even welke schade op het was om elektro kwesties te vermijden die tot ongewenste ongevallen kunnen leiden. Je moet niet toestaan dat gerafelde draden, gebroken sockets of losse verbindingen om verlichting te geven aan uw vreugdevolle vakantie vieren.

Wees voorzichtig met het gebruik van de lichten

Decoratieve verlichting mag niet onbeheerd worden gelaten voor een lange periode van tijd. Zet ze goed uit voordat je naar bed gaat of voordat je familie het huis verlaat. Misschien wil je ze open te laten aan de buitenkant voor een mooi gezicht, maar nooit het risico van de veiligheid van uw huis en uw gezin te behagen een paar mensen buitenshuis.

Neem extra voorzichtigheid met kaarsen

Om meer esthetica aan uw vakantie decoratie toe te voegen, zou u een paar mooie kaarsen met een goede geur in uw woonkamer of andere ruimten in uw huis kunnen hebben. Maar als je kleine kinderen en huisdieren, met dit soort extra decor mag niet een goed idee, tenzij ze niet binnen het bereik van uw kinderen en dieren. Zet de kaarsen uit de buurt van brandbare objecten ook.

Kies stevige ornamenten

Uw kinderen of huisdieren kunnen geïnteresseerd raken in die mooie ornamenten van jou en dan spelen met hen. Het is vaak een praktische keuze om decors die kunnen worden vrij duur, maar zeer duurzaam te krijgen. Het zou een ander verhaal met elektrische decoraties die kleiner zijn in omvang, omdat kinderen en dieren zou kunnen proberen om ze te slikken, dus voorkomen dat deze items in plaatsen die gemakkelijk te bereiken voor hen.

Denk goed na over het weergeven van Fake Foods

Dit is misschien niet het beste idee als je kleine kinderen en dieren. Zij zouden die heerlijk-kijkt koekjes of snoepjes als echte degenen kunnen verwarren en dan proberen om hen te eten.

Kies wijselijk feestelijke planten

Je zou kunnen hebben andere planten opgenomen in uw vakantie decoraties, maar sommige kunnen giftig zijn eenmaal gegeten. Poinsettia waren het populairst tijdens dit seizoen, en zelfs als deze installatie slechts mild giftig is, brengt het nog één of ander gevaar aan de gezondheid van uw familie zo denkt tweemaal over het toevoegen van dergelijke installaties aan uw decor.

Irwin Consulting Services wilde elk huishouden om veilig te zijn, zelfs in dit seizoen van liefde, hoop en vreugde als onderdeel van hun inzet voor het helpen van organisaties, bedrijven, professionals en particulieren in het waarborgen van de openbare veiligheid.


app-mynotepad.com

Share note