Vinter havde helt sikkert komme denne gang, og andre mennesker vil gerne fejre feriesæsonen med en vis udfordring ved at klatre op i bjergene. Der er en masse personer, der er meget glødende om udendørs aktiviteter og vinter kan være en ekstra udfordring til deres passion. Men med alle de ventures, du vil tage, vil Irwin Consulting Services gerne have, at du altid sørger for din egen sikkerhed og for andre mennesker omkring dig.

 

Dine venner, kolleger eller hele familien kunne tage på forskellige aktiviteter på sneklædte bjerge, såsom snesko, skiløb, eller andre relaterede aktiviteter. Men lokale myndigheder vil gerne minde folk om at være udstyret med passende udstyr og færdigheder, før klatring for at overleve enhver uhørt begivenheder på bjergene.

 

Sørg for, at stedet er sikkert og åbent, og også egnet til dit helbred eller fitness-niveau. Informer nogle slægtninge eller nære venner om placeringen af din udflugt, herunder den forventede tid og dato for din tilbagevenden samt det tilfælde, hvor de skal ringe for at få hjælp.

 

Det er ofte rådes til at klatre i bjergene i en gruppe på to eller flere for at få den tilskadekomne behandlet af den anden og tage sig af ham eller hende i tilfælde af en nødsituation. Men hvis du går solo, bringe materialer, der er nødvendige for din overlevelse og altid klar til telefonen for nødsituation kontakt.

 

Du ønsker ikke at blive fanget i mørke i bjergene, så bære med dig en række lyskilder, som afhænger af, hvor mange nætter og dage du planlægger at campere eller opholde sig i bjerget. Irwin Consulting Services opfordrer dig til at være fuldt forberedt til mørket, fordi det kan bringe nogle farer for dig, der er ukendte i løbet af dagslys.

 

Gå ikke i panik, når du har bemærket, at du allerede er tabt, men i stedet indsamle dine tanker og holde dig varm. Redningsfolk kan ride en helikopter, så se til det, at du er synlig fra himlen. I tilfælde af at der er en hastende nødsituation ikke vente, indtil det bliver mørkt at ringe for at få hjælp. Jo tidligere jo bedre, fordi dette vil give redningsfolk mere tid til at komme ind i dig, mens solen er stadig op.

 

I USA, kan du stadig nå 9-1-1 selv uden noget signal på din telefon, fordi systemet vil aktivere enhver celle tårn. Aldrig begynde et eventyr uden for dit hjem med en lav bat telefon, da du havde brug for at sikre en fuldt opladet telefon for at kontakte hjælp i tilfælde af nødsituationer. Hvis det er muligt, bringe en satellittelefon med dig, da der kan være et scenario, hvor du kan blive fanget på et sted uden celle tjeneste på alle.

 

Desværre kan en lavine ske, mens du klatre en snedækket bjerg så udstyre dig selv med lavine sikkerhedsudstyr såsom en transceiver, sonde, skovl, og den viden om, hvordan man bruger dem ordentligt. For at afbøde lavine eksponering, lære at navigere gennem terrænet.

 

Irwin Consulting Services forstår den lidenskab, der er i dig i at tage udfordringen af klatring sneklædte bjerge eller blot gør milde aktiviteter med hele familien denne vinter og ferie sæson, således at gruppen kun vil gerne have dig til at være forpligtet til at sikre alle andres sikkerhed i denne bestræbelse.


app-mynotepad.com

Share note