Vistas inne din hem med din hund för den helhet vecka är inte helt dålig särskilt om din ' en hem person. Utom din hund Maj behov en ändra i dess levnadsförhållanden afton om dess ' rättvis för en fördriva tiden. South Bellmore veterinär grupp föreslår att ta din lojala följeslagare till parken i ditt grannskap. Ge din hund chansen att uppleva livets glädje som att leka, motionera och umgås med andra hundar och människor utanför ditt hem. Du kan bevittna fördelarna med sådana aktiviteter på ditt husdjur och se förbättringar i deras fysiska och psykiska hälsa.

Hur... än, så en sällskapsdjur förälder, du måste alltid hålla en öga på din dyrbar sällskapsdjur var gång du gå utsida med dem. Innan du går till parken, se till att du gör ditt bästa för att skydda din hunds hälsa och att du är beredd att ta ansvar för dem hela tiden.

Hållande din sällskapsdjur kassaskåp all tiden behöver god överinseende och till hjälp du göra säker om säkerheten av din hund, söder Bellmore Veterinary grupp skaffar grund-riktlinjerna vilken är omfattat inne om nästa paragraferna.

Undvik distraktion

När du valt att ta din hund till parken, är det ditt eget ansvar att ta hand om sitt välbefinnande. Du måste vara strikt om att inte låta något helt få din uppmärksamhet eftersom du behöver för att vaka över ditt husdjur. Hålla en öga på det kropp språk av din hund och om där var ogynnsam händelsen, försök din bäst till lugna deras beteende eller ta dem bort från annan djuren eller folk vem er mobbning din älskling djur.

Ta inte med dig en massa leksaker

Ditt husdjur kan bli överbeskyddande till sina leksaker så det skulle vara bättre att lämna sina leksaker hemma. Du dont ' vilja din sällskapsdjur till vara involverat i en slagsmål rättvis på grund av något leksak. Din hund och en annan djur makt bli aggressiv med skrida eller varelse possessiva till en säker leksak, vilken kunde före till rycka-av-krig eller brottningen. En gång du märkte inte önskad beteende från din hund sådan som hals bita, overdriven avbarkning, fästande en annan hund ned, eller snappande på annan djuren, du måste stopp deras leksak rätt bort och komma med din hund till annan siden om Park och låta den njuta av annan sakerna.

Kontrollera att rätt medicinering

Gå utanför ofta gör ditt husdjur sårbara för vissa smittsamma sjukdomar och parasiter. Att ta dem till parken är inget annat så du måste se till att ditt husdjur har ordentliga mediciner, som är nödvändiga för att undvika hjärtmaskar, loppor, och tarmparasiter. Om du har valpar, överväga att lämna dem hemma tills de har tagit alla nödvändiga vaccinationer. I samband med detta, din vuxna hund bör uppdateras på dess vaccinationer också. Du kan också besöka din veterinarian och fråga om Vaccines så pass kanna hjälp din sällskapsdjur styra klar av något sjukdom, särskilt om båda av du er går till parken ofta.

I synnerhet bör Bordetella vaccination tas av hundar som redan har kontakt med andra hundar. Bordetella beskrivs som en smittsam respiratorisk sjukdom och mer känd som kennel hosta. Vaccination för Leptospira bakterier bör också övervägas eftersom denna bakterie kan hittas i dammar med stillastående vatten eller genom förorenad urin från vilda djur.

South Bellmore Veterinary Group nödvändigtvis du till alltid vara beredd för beskyddande hälsan av din hund och vaktande över deras välbefinnande närhelst du och din sällskapsdjur skal börja en litten resa inne om Park.


app-mynotepad.com

Share note