Het verhogen van een hond als een toegevoegd lid van de familie kan een levensveranderende reis. Van een schattig en klein dier in een sterke en enorme maar betrouwbare en trouwe huisdier is iets wat je echt zal uitkijken naar elke dag. Uw taks annuleerteken tevens zitten uw beste vriendin waarheen u annuleerteken Wake TV tezamen, vreten uw uitverkoren voedingsmiddelen of simpelweg toneelstuk zowat uw zaal. Maar u en uw liefste huisdier moet enige tijd duren om naar buiten te gaan en om te genieten van verschillende landschappen.

Neem uw hond voor een wandeling en ga naar een park, en South Bellmore Veterinary Group kan u verzekeren dat u beiden zal zeker wat plezier en ontspanning tijd. Samen met uw hond, profiteren van het goede weer, frisse lucht, groen gras en bomen, en de prachtige bloemen in het Park. Maar genieten van de instelling van het Park is niet genoeg, moet u ook een aantal activiteiten die uw huisdier zal laten spelen, oefenen of socialiseren met andere dieren en mensen toe te voegen. Verwacht om veranderingen in de fysieke en geestelijke voorwaarden van uw hond te zien als u die soorten activiteiten vaak gaat doen.

Als de eigenaar van uw huisdier, is het uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen van de gezonde conditie van uw hond wanneer je gaat naar het Park. Je moet een goede begeleiding te voeren om haar welzijn te beschermen. Denk aan het alsof het nemen van een kind naar de speelplaats waar je hem of haar te laten spelen rond, maar je bent ook een oogje houden op zijn of haar bewegingen.

South Bellmore Veterinary Group bereid deze post om u te helpen beter te beschermen uw partner elke keer dat u besluit om samen naar het Park. Zorg ervoor dat uw hond is de hele tijd veilig, en het is ook het leven het moment en echt plezier.

Stap 1: weg te houden van afleiding

U wilt niet uw huisdieren om verloren te worden zo beter de meerderheid van uw aandacht op hen houden. Laat niets gevangen uw volledige belangstelling en afwezig-minded op uw verantwoordelijkheid. Je moet niet verliezen spoor van hun bewegingen dus altijd houd je ogen op hen. Als er een onverwacht of fout incident, Let op de lichaamstaal van uw huisdier en kalmeren hun gedrag indien nodig. Wanneer u verwittiging sommige gedierte of volk waren pesten uw geliefd taks, vervolgens vertrek uw tegenwoordig vlek en verplaatsing voor andere zijde van naar de terrein en vreugde scheppen verschillend spullen in plaats daarvan.

Stap 2: laat het speelgoed van uw hond thuis

Terwijl het dragen van speelgoed met u een kwestie zou kunnen worden, u hulpmiddelen nog brengen noodzakelijk voor één of andere basisopleiding van uw hond. Incidenten met betrekking tot gevechten vanwege speelgoed waren soms het geval voor honden en andere dieren in het Park. Sommige mei zoals naar de stuk speelgoed van uw lieveling en vervolgens worden bezittend tegenover op en te strijd mei voordoen want uw taks macht worden overdreven beschermend tegenover zijn speelbal. Je zou kunnen getuigen sleepboot-of-War of erger nog, een worstelen tussen hen. Wacht niet tot het incident te worden ernstig en stoppen met hun speeltijd zodra uw bericht ongewenste gedragingen zoals nek bijten, overmatig blaffen, pinnen een andere hond naar beneden, of breken op andere dieren.

Stap 3: zorg voor een goede medicatie

Tegenwoordig, verschillende ziekten en parasieten zwerven in onze omgeving. We kunnen niet voorkomen dat het feit dat met de innovatieve veranderingen gebeurt in onze omgeving, is het ook de geboorte van dingen die de gezondheid van zowel mensen als dieren kunnen bedreigen. Maar met de juiste medicijnen, u handhaven en beschermen van de goede gezondheid van uw huisdier en houd ze weg van schadelijke plagen of ziekten. In het geval van uw schattige puppies, is het raadzaam om ze thuis te laten totdat ze kregen alle benodigde vaccinatie shots. Op uw volwassen honden, zorgen dat ze up-to-date met hun vaccinaties.

Ga naar uw dierenarts en zoek zijn professioneel advies over de juiste vaccinaties die nodig zijn voor huisdieren die vaak naar buiten. Dit kan helpen uw huisdier hebben een goed schild tegen gevaarlijke bacteriën zoals Bordetella en Leptospira bacteriën.

Naar het Park kan maken weinig nog leuke avonturen voor uw huisdier. Maar onthoud altijd dat het hebben van plezier buiten ook vereist dat u het welzijn van uw hond te beschermen en met deze post, South Bellmore Veterinary Group kijken uit naar een veiliger reis van u en uw hond naar het Park de volgende keer.

 


app-mynotepad.com

Share note