Se on kultainen sääntö jokaiseen ulkona toimintaa valmistella kaikki keskeiset laitteet ja tiedot etukäteen varmistaa äärimmäisen turvallisuuden kaikille perheesi, ystävien tai työtovereiden.

Tänä talvena, paljon innostunut yksilöiden haluaisi kohdata haasteen Snowy Mountains osana loma juhla. Irwin konsultointi palvelut tukee tätä Into himoa monia ihmisiä, mutta ryhmän ainoa vaatimus kaikille on omistettu oman turvallisensa ja ihmisiä heidän ympärillään tällaista venture.

Sen lisäksi kiipeily vuoret, sinä ja ystäväsi, työtoverisi tai perheen jäsenet voivat nauttia muun toiminnan sekä kuten snowshoeing, Hiihto tai muuta siihen liittyvää toimintaa. Mutta ennen valmistautuu kiivetä luminen vuori, Irwin konsultointi palvelut edellyttää, että sinulla on asianmukaiset laitteet ja taidot ensimmäinen valmisteltaessa ei-toivottuja onnettomuuksia tai hätä tilanteita vuorella.

Opi, jos paikka on turvallinen ja on käytettävissä suorittaa toimintoja haluat. Varmista, että terveys voi myös kestää Venture aiot tehdä vuorella. Olisi turvallisempaa ja parempaa kertoa sukulaisille ja läheisiä ystäviä halusta kiivetä vuorelle. Kun olet valmis kaikkeen, ota yhteyttä ja tiedottaa heille sijainnin matkasi, odotettu päivä määrä oman tuoton ja olosuhteet, kun ne pitäisi ehdottomasti pyytää apua.

Paikalliset viran omaiset tietyn vuoren paikka usein neuvoo vuorikiipeilijöille muodostaa ryhmä, joka koostuu kahdesta tai useammasta henkilöstä paremmin varmistaa turvallisuuden kaikille osapuolille. Hätä tapauksessa toinen henkilö voi huolehtia loukkaantuneista ja huolehtia hänen hyvinvoinnistaan. Toisaalta, menee yksin voi olla varsin riskialtista niin parempi kuljettaa jokaisen kohteen, joka on ratkaisevan tärkeää yhden selviytymisen vuorella mukanasi. Sinun täytyy myös olla perillä siitä, että paikka niin vähän tutkimusta ei loukkaantunut.

Tuo valon lähteitä sekä vaikka se ei ole osa suunnitelmaa lykätä yön vuorella, koska hätä tilanteita voisi tapahtua milloin tahansa, joka voi vaatia sinua leirille yöksi tai kaksi, joten on valmis kohtaamaan Dark Mountain yöllä.

Älä anna negatiivisia ajatuksia täyttää mieltäsi, joka voi aiheuttaa sinulle paniikkiin, kun olet menettänyt vuoren. Kokeile parasta pysyä rauhallisena ja pitää itsesi lämpimänä. Soita apua kerralla ja pelastus työntekijöiden Ratsastus kone voi nopeasti löytää, jos olet näkyvissä taivaalta niin yritä altistaa itseäsi niin paljon kuin mahdollista ja pitää poissa valtava sävyjä puita. Kiireelliset hätä tilanteet on kutsuttava viran omaisille heti, jotta pelastimet löytävät sinut, kun on vielä auringon valoa.

Muissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, voit silti ottaa yhteyttä hätä numeroon Puhelin numeroon jopa ilman signaalia puhelimeen, koska järjestelmä aktivoi kaikki solu torni. Hätä tilanteet tai onnettomuudet ovat arvaamattomia ja näin voi tapahtua milloin tahansa, joten on parasta aina olla puhelimesi kanssa ja varmista, että se on täysin ladattu ennen lähtöä kotiisi tai tuoda mukanaan laadukkaita teho pankkeja. Toinen ratkaiseva kärki liittyy kuljettaa teidän kanssa Satelliitti Puhelin hankkia apua, vaikka päädyit alueella, jolla ei ole solu palvelua ollenkaan.

Emme halua kohdata Avalanche mutta yksinkertaisesti sisällyttää se yksi mahdollisuuksista valitettavaa tapahtumia, jotka voivat tapahtua teidän Mountain Trip. Investoida lumivyöry turva laitteisiin, joihin voi sisältyä lähetin-vastaanotin, koetin, lapio ja riittävä tietämys siitä, miten niitä käytetään, jotta ne olisivat täysin valmiita tällaisen hätä tilanteen sattuessa. Voit auttaa sinua lieventämään Avalanche altistuminen, määrittää, miten navigoida maastossa.

Irwin konsultointi Palvelut muistuttavat teitä siitä, että vuoren kiipeäminen sisältää vastuun itsestäsi ja muille, ja se on jokaisen asian omaisen yksilön turvallisuuden varmistaminen.


app-mynotepad.com

Share note