Du kan føle i fred vel vidende, at du har et kæledyr følgesvend ved siden af dig til at tilbringe kvalitetstid sammen, især hvis du bor alene. Begge af jer sikkert nyde nogen aktivitet, så længe du er sammen, det være sig at se tv, spise dine livretter eller spille inde i dit hjem. Hvordan end, jer ligeledes savn hen til holde jeres pet udenpå al mulig nu og så er der ikke mere nemlig noget lave om på i omgivelser.

Gruppen af South Bellmore Veterinær Gruppe er sikker på, at du helt sikkert vil nyde din tid sammen i en Park i dit nabolag. Oplev, at godt vejr, frisk luft, grønt græs, og træer, sammen med de smukke blomster i parken. Gå ikke glip af chancen for at give en god oplevelse til dit kæledyr, så lad dem spille, motion eller endda socialisere med andre dyr og mennesker. Med den slags aktiviteter, din hund vil helt sikkert udstille fysiske og mentale udvikling.

Men at bringe dit kæledyr til parken omfatter god overvågning på din side som sin ejer så godt. Faktisk er du i et sådant sted at tilbringe tid sammen og nyde hinandens selskab, men glem ikke at også beskytte hinanden. Pas på dit kæledyr og sørg for, at det altid er i god stand.

South Bellmore veterinær gruppe elsker tanken om at tage dit kæledyr til parken og have det sjovt sammen, men gruppen kræver, at du garantere sikkerheden for din hund og med dette, følgende blev gjort for at hjælpe dig med at beskytte din elskede følgesvend hele tiden.

Tip #1: må ikke blive for distraheret. Du må ikke give slip på din hund, hvis du ikke er til opgave at holde væk dig selv fra distraktioner. Jeres hund er jeres ansvar altså aldrig nogen sinde holde jeres øjne bortrejst af sig for længe. Overvåge deres kropssprog så godt, og hvis noget synes ud, så berolige deres adfærd, og hvis der er en forekomst af mobning, så tag dit kæledyr væk fra de dyr eller mennesker, der gør nar af din hund.

Tip #2: Hold dit kæledyrs legetøj derhjemme. Du kan bringe sine værktøjer til grundlæggende uddannelse, men at bringe med dig det legetøj, kæledyret elsket kan desværre resultere i nogle misforståelser. Vi kan ikke ' undgå omstændigheder der hvor anden dyrene vil ligeledes nyde en liking hen til jeres pets ' stykke legetøj at kunne til sidst hidføre en kæmpe fordi jeres hund måtte blive ligeledes beskytter dens legetøj. Nogle dyr kan blive aggressive i stalking eller være rethaverisk over legetøjet, så desværre, ser slæbebåd-of-War eller brydning mellem dem er meget muligt. Du skal sætte en stopper for deres spilletid i tilfælde af uregerlige adfærd såsom hals bidende, overdreven gøen, Fastgør en anden hund ned, eller snapper på andre dyr.

Tip #3: Sørg for rigtige medicin. Jer kan ikke ' stop den srede sig i nogle få infektion sygdom og parasites i den omgivelser, men jer kunne sikre jeres pet imod dem at attitude fare hen til dens helbred. Giv din hund ordentlig medicin til at holde sig væk fra Heartworms, lopper og tarmparasitter. Jeres dukke burde ophold hjemme indtil de har taget en hel krævede vaccination skud, samtidigt med at jeres hund skal være oppe-hen til-aldersbestemme hos dens vaccinations. Igangværende udenpå kunne afdække jeres pet hen til noget sygdom altså opfordre jeres vet omkring den lige vaccines hen til hjælp formindske eller selv eliminere den risiko i sygdom at var navnlig oprette udenpå. Specifikt, overveje at have dit kæledyr tage Bordetella og Leptospira bakterier vaccinationer.

Du kan oprette små eventyr med dit kæledyr, selv i parken. Men syd Bellmore Veterinary sammenstille ville gerne jer hen til holde inde indre at hos nydelse kommer ligeledes den ansvar hen til sikre den helbred og sikkerhed i jeres hund.


app-mynotepad.com

Share note