Denne høytiden, mange mennesker utnytter det kalde været å gjøre noen ekstreme aktiviteter som fjellklatring. Men med denne typen aktivitet, er du veldig mye som kreves for å samle alle de nødvendige elementene og være godt informert på forhånd for å sikre din overlevelse og sikkerhet. Hvis du er med dine nære venner, familiemedlemmer og kolleger, er du også ansvarlig for deres velvære, og dermed er du virkelig trengte å være utstyrt med riktig sikkerhetsutstyr og overlevelse ferdigheter.

 

Som en av gruppene som er forpliktet til offentlig sikkerhet, vil Irwin konsulenttjenester som du skal være forpliktet til din egen sikkerhet og til folk du holdt nær ditt hjerte også, enten du er i eller utenfor hjemmet ditt, alltid huske på at responsibili ty.

 

Utseendet på snødekte fjell kan være en herlig og beroligende syn på grunn av sin rene hvithet. Og ulike aktiviteter venter deg i slike fjell hvor du kan velge mellom truger, ski eller andre relaterte aktiviteter. Men uansett hvor vakre disse fjellene ser ut, kan de likevel ta fare for deg og andre mennesker rundt deg, så beskytte sikkerheten ved å ha alle de viktige utstyret og lære alle de nødvendige overlevelse ferdigheter.

 

Bestem den endelige listen over aktiviteter du ønsket å utføre på fjellet og deretter vite om hver enkelt kan utføres på stedet trygt. Du må også sørge for at planlagte venture passer ditt kondisjons nivå. Med denne typen aktivitet, må du aldri forlate hjemmet uten å informere folk nær ditt hjerte om planen din. Vi kan ikke slette muligheten for at det er farlig, så Fortell dem om plasseringen av fjellet, datoen for retur, og andre situasjoner der de virkelig trenger å ringe myndighetene for å få hjelp med å finne deg.

 

Når det gjelder å klatre et fjell, vil de lokale myndighetene sikkert foreslå eller krever at du bli med en gruppe eller danne en gruppe bestående av to eller flere personer for å garantere sikkerheten til alle berørte. Når en person blir skadet, kan de andre gruppemedlemmene ta vare på ham eller henne. Men hvis du virkelig ønsket å være alene og møte de utfordringene ved deg selv, minner Irwin Consulting Services deg at dette innebærer noen risiko så bedre være utstyrt med alle elementer eller produkt som er nødvendig for overlevelse. Før du går til stedet, tilbringe en time eller to foran din bærbare eller datamaskin lære om viktig informasjon om fjellet.

 

Hvis du bare planlegger å bo når det fortsatt er sollys, kan du ikke gidder å bære noen lyskilder med deg. Men vi vet ikke den eksakte ting som kan skje med deg hele dagen hvor en situasjon kan overflaten som krever at du leir for natten, og dermed inkludere dette på scenarier som kan oppstå på turen og bringe lyskilder med deg.

 

I tilfelle en uheldig hendelse, og du var tapt i skogen, aldri få panikk og ikke sette tankene dine i uorden. Det ville være best å samle dine tanker og holde deg rolig og varm. Sørg for at du var synlig fra himmelen når du ringte etter hjelp, slik at redningsmenn på et helikopter kunne se deg raskt. Hvis noen gang du trengte et øyeblikkelig hjelp, aldri nøle med å ringe myndighetene med en gang slik at de kunne finne deg før det blir mørkt.

 

Flertallet av land i nærheten verden har deres egen nødnummeret hotline antallet det er analog med 9-1-1 av det Amerika der hvor du kanne sette seg i forbindelse med for hjelpe aften uten alle signal opp på din telefon fordi slik kanne aktivere alle cellen tårnet. Før du reiser hjemmefra for å starte eventyret, må du sørge for at telefonen er fulladet, og ta med ekstra batterier med deg eller gode strøm banker også. Hvis du kan benytte en satellitt telefon, så har en for å få hjelp selv i no-Cell-servicesteder.

 

Vær forberedt med snøskred sikkerhetsutstyr også. Avalanche kan være den største trusselen om en rolig snødekte fjell, så det ville være best å være utstyrt med riktig utstyr som en transceiver, sonde og spade. Du må også ha god kunnskap om disse elementene til å overleve denne typen nødssituasjon. Lær hvordan du navigerer i terrenget for å hjelpe deg med å redusere snøskred eksponering.

 

Irwin konsulenttjenester har vært en del av ulike tiltak i USA for å bedre offentlig sikkerhet, og på grunn av dens mange år med bestrebelse på dette feltet, hadde gruppen sett mange tilfeller beviser at ulykker var uunngåelige og noen ganger uovertruffen, så alltid være forberedt i tilfelle uønskede hendelser og situasjoner for å beskytte deg selv og andre mennesker.


app-mynotepad.com

Share note