Din rollen som pet eier under vintertid er for å sikre det din pets var beskyttet, har en behagelig Le, og var mottar vid varme. Raseriet av tøffe værforhold kan være livstruende og den intense forkjølelse og fall i temperaturer kan definitivt påvirke både mennesker og dyr. Bortsett fra ikke Rank slik vanskelig timene fordi med lated forberedelse, du og din pet kanne overleve den, og å hjelpe du på denne aktelse, South Bellmore Veterinary Group ville aksje et par grunn-skritt å erindre for at bedre beskytte det frisk-tilværelse av din pets inne værforhold.

Her over er det fulgte skritt inne tar bekymre av din pets i løpet av kulden årstider:

Steg 1: sikre Le til deres pets

Dont ' utleie din pets bli ytterside for også lang særlig i løpet av ekstrem kulden vær vilkårene. Se til at alle av dem spesielt kort hår dyr er inne i huset ditt, og får komfort og varme. Når som helst temperaturen faller å en fryser plan flate, kattene ville søke Le, så sikre det din kattene er frisk-beskyttet innenfor likeledes. Når det gjelder din pet hundene lever ytterside, sikre det deres Le er sturdy og Draft-ledig. Imidlertid, vil få mellomrom liten nok å oppbevare deres kropp temperatur inne, bortsett fra lage den mulig til deres pet hundene å fremdeles bevege i nærheten. Lage en dekket å inntredenen av det Le også og samle halm eller Cedar barbering innenfor for en fint isolering.

Trinn 2: Kontroller strømledningene

Selv ledningene av enhetene som ble bare brukt til varmt vann skåler er fortsatt behov for å bli sjekket. Gjøre visse at de er i god stand og er trygge for farer. Du må sette noen tenkte på varmelamper også, og dermed plassere dem på et sted som er langt fra tørt sengetøy materialer for å hindre ulykker skjer som starter en brann.

Steg 3: avhente alle saker på krevd til deres pets ' nødsituasjonen utstyr

Nødhjelp og ulykker er svært sannsynlig skje spesielt i tider med farlige værforhold som sterk og intens vinterstormer. Sør Bellmore veterinary gruppe behøver du å bli ferdig på forhånd og samle alle saker behøvde til deres pets ' nødsituasjonen utstyr. Grunnleggende behov alltid komme først så lagre minst en tre-dagers tilførsel av både mat og vann, og det ville være bedre å lagre mat i ikke bare noen container, men på lufttett og vanntett seg.

Oppbevare det medisineren og legeundersøkelse arkivene av din pets inne en pengeskap pouch eller bag jevnsides med annet betydelig dokumenter som din pets ' adopsjon legitimasjon, registrering beskjed, og dens vaccination dokumenter. Du kanne likeledes behandle saken av microchipping å din veterinarian å ha din pets inne en det å bli frisk data bank.

Kjøpe nok arbeidsmateriale behøvde til deres pets ' for det første hjelp utstyr som hytten bandasje gynge, bandasje tape, bandasje saks, latex hansken, isopropyl alkoholen, Saline løsning, antibiotikumet salve, og loppen og sjekke av forhindrer. Dont ' glem å inkludere en henvisning bestille om din pets ' for det første hjelp i den grad at du kanne utføre den riktig for avgjørende timene. Annet saker å inkludere inne din pets ' nødsituasjonen utstyr er krage/seletøy med ID tag, Rabiat tag, en leiekontrakten, og en sprinkelkasse/pet bærer.

Du kunne være forbauset å det fakta at en Foto av du og din pet er likeledes inkludert på liste over din pets ' nødsituasjonen utstyr. Anledningen å denne er enkel, for eksempel, i tilfellet youve ' bli adskilt med din pet i løpet av en evakuere, med det bruk av avbildningen, du kanne rask dokumentet en eierforhold og få hjelp av andre mennesker likeledes. Bortsett fra inkludere annet betydelig detaljene også som din pets ' kjønn, alderen, rase, fargen, og art.

Tough vær vilkårene kanne bringe Rank eller trykk å din pets, så å hjelpe seg sinnsro av bringe deres favoritt artikler med seg der hvor den det kan være en leketøy eller en samling av behandler. Vedlikeholde rensligheten av din pets likeledes så bringe vid aviser, papir håndkle, plastikk skitt bager og husoldning klor bleke å sikre det lated sanitær av din pets ' søppel bokse med. Lær om riktig sengetøy og habitat materialer for din eksotiske kjæledyr og sørg for å møte deres behov.

Idet omtalte tidligere, det er en din plikt å oppbevare din pets hjertelig og pengeskap i løpet av kulden årstider, så kjøpe addert bekledning for seg som gensere å gir seg flere komfort, særlig for det kort-håret dyrene. Smelter snøen eller isen utenfor huset krever Rock salt eller andre kjemikalier, så husk å tørke av kjæledyret ditt labber med en fuktig klut for å unngå å få sine pads irritert med slike stoffer.

Annet pets kanne bo av dem selv bortsett fra med ekstrem kulden, de nød å finner Le så Sør Bellmore veterinary gruppe foreslår det hvis du grunnlegge en forlatt dyr inne din område, med det samme sette seg i forbindelse med det dyr velferd gruppe inne din Neighborhood eller det innenbys myndigheter for å gi oppmerksomhet til de stakkars dyrene.


app-mynotepad.com

Share note