I løpet av denne måneden full av glede og overraskelser på grunn av høytiden, mange mennesker er glade og entusiastiske. Men kaldt vær kan hindre noen folks rene lykke denne lystig sesong spesielt på veiene. Det er uunngåelig å gjøre noen siste liten shopping i dag for noen familier som forberedelse til sin fantastiske feiring av jul og nyttårsaften på grunn av deres travle hverdag. Annet enn det, å gå på jobb og skole ved hjelp av bilen i løpet av denne vintersesongen kan være annerledes fordi du må være veldig forsiktig med å styre klar av ulykker. Nedenfor er noen grunnleggende men nyttige tips utarbeidet av Irwin Consulting Services å veilede deg i å ha en trygg kjøring i dette iskalde været.

Erstatte ordinære dekk med vinterdekk

Eksperter foreslår å sette denne typen dekk for å sikre ytterste sikkerhet for din familie. I USA, mange steder selv mandat hver bileieren å ha snø dekk i vintersesongen. Du kan være sikker med bedre grep med slike dekk når temperaturen treff 7 grader Celsius og nedenfor. Ser frem til større kontroll og kortere stoppe avstander på vei flater i løpet av denne kalde og iskalde sesongen. Du bør også foreslå denne typen dekk til andre mennesker rundt deg så vel som eier en bil for å garantere deres trygge kjøring. Vit at vinteren dekk kan være dyrere enn andre, men det er noe som virkelig er verdt å ha, og du kan bruke dem i ganske lang tid.

Se opp for drifter

Du kan være å kjøre til en klar vei jevnt så du legger i mer fart, men Irwin Consulting Services ville at du skal passe deg for snø driver også mens du kjører. Aldri la deg være involvert med farlige ulykker og sette bilen i et rot. Bil spinn kan skje, og det kan føre til trussel for deg, slik at du må fokusere på veien og andre elementer rundt det mens du kjører. Vær forsiktig selv på klare veier fordi sterk vind kan skyve driver inn i veien.

Beskytt dekk ventiler

Du kan unngå fuktighet fra frysing ved å dekke dekk ventiler. Aldri igjen har et flatt dekk bare fordi luften unnslapp dekket på grunn av en avdekket lue.

Sett rikelig med luft

Denne vintersesongen, du og din bil må justere til drastisk endring i temperatur. Regelmessig sjekke dekktrykket som en del av dekk vedlikehold for å opprettholde sin gode tilstand når du står overfor snødekte veier under lave temperaturer og høyt lufttrykk.

Organiser alle nødvendige elementer på forhånd

Du må være forberedt på å sørge for din sikkerhet mens du er på isete veier. Sett på hatter, votter og en spade inni bilens bagasjerommet og bringe dem hele tiden, spesielt i denne sesongen. Dont ' glem å bli ferdig med en kattunge søppel også fordi denne kanne gir traction å din bil under kulden vær. Utstyr deg selv med en ekstra mugge av vinteren frontruten vaskemaskinen væske i tillegg til å alltid ha en klar visjon av veien for å beskytte din lange reise.

Lære tenåringer

Du behøvde å bli vokteren av ny sjåførene på veien inne din slekt eller slutte venner. Formidle kunnskap til de unge sjeler og få dem til å forstå at de må doble sin oppmerksomhet på veien spesielt i disse tider med hvitt og kaldt vær. Og hvis du er en tenåring leser dette, husk å alltid lytte til folk eldre enn deg og har mange års erfaring kjøring.

Din nåværende dekk er ikke skjebnebestemt til å bo hos bilen din i mange, mange år. De har sine egne begrensninger og med dette, må du være klar over når du skal erstatte dem med nye. Du kan endre snø dekk hver to til tre sesonger. Din gamle dekk kan omgjøres til noe nyttig av et dekk solfangeren, så vurdere å kontakte en og gi din tidligere dekk et nytt formål.

Irwin Consulting Services har vært en god organisasjon i å gi en hjelpende hånd for å sikre offentlig sikkerhet, og denne artikkelen ble gjort som en del av deres mål i å garantere at hver familie er trygg denne høytiden. For ytterligere relaterte tips, besøk deres blogg nettsteder og offisielle nettstedet for mer informasjon.


app-mynotepad.com

Share note