Siden dens grundlæggelse, syd Bellmore Veterinary Sammenstille har blevet sørger for den bedst Pet omhu hen til anderledes arter i dyrene. Deres personale er sammensat af erfarne fagfolk og er dedikeret til at yde medfølende og høj kvalitet pleje. Placeringen af sin hospitals klinik er ikke svært at finde, da det er placeret på Merrick Road i Bellmore, Long Island New York, og er tæt på Wantagh, Merrick, Freeport, og Seaford. Det er ikke overraskende, at gruppen ofte oplever en stigning i antallet af kunder og kæledyrsejere fra Long Island, Queens og Brooklyn finde den omfattende erfaring med dens veterinære personale som troværdige. Og for yderligere at belyse deres tjenester, hver blev drøftet i de efterfølgende afsnit.

For det første forventer boarding service af South Bellmore Veterinary Group at være fremragende. Jeres pets vil absolut beføle nok så hyggelig og vil være ordentligt overvåge hen til sikre sig deres bedst helbred og sikkerhed. Men sikre at jeres pets nyde loppe og krydse af præventiv og var oppe-hen til-aldersbestemme hos deres vaccinations fordi ny besøgende burde gennemgå en pre-indstigning undersøgelse hen til sikre sig i den sikkerhed og helbred i begge to jeres pets og deres nabo henne ved den klinik.

For det andet ser frem til gruppens pålidelige udstyr, der anvendes i deres tandlæge service. Gruppen bruger ultralyd scaler og poler, og en højhastigheds-boremaskine findes på deres tandlæge. Du kan også regne med deres regelmæssige rengøring, dental eksamener, kirurgisk ekstraktioner, root-høvling, og gingival resektion for dine kæledyr, der er gjort muligt med deres sofistikerede udstyr plus den digitale dental x-ray enhed. For den dybtgående kirurgisk procedure, sikrer personalet en bedøvelse overvågning svarende til at have anæstesi for tandbehandlinger.

For det tredje, South Bellmore veterinær gruppe kan tage sig af den dermatologiske behov for dine kæledyr med deres betroede dermatologi tjeneste. Personalet er hurtige til at diagnosticere og behandle de dermatologiske problemer af dyr gennem deres in-House Lab. I særdeleshed har gruppen været at levere løsninger til bakterie-og svampesygdomme, ektoparasitter såsom demodectic og scabetic mange, øre problemer, og allergi test/shots. Du vil også se gode resultater i deres shampoo, salver, og loppe-og Tick kontrol produkter.

Den fjerde service sørger for at give svar på dit kæledyrs øje bekymringer. Gruppen og dens ekspertise i oftalmologi gjort det muligt for dem at diagnosticere og behandle glaukom, conjunctivitis og uveitis. Du kan forudse gode resultater fra deres oftalmologiske kirurgi herunder entropion/ektropion kirurgi, Cherry-Eye reparation, conjuncival flaps, og enucleations. Nemlig nogle få animalsk arter, syd Bellmore Veterinary sammenstille kunne berigtige deres medfødt øjenlåg misdannelser. Bekymre ikke om gruppens kapaciteter i katarakt kirurgi og avancerede oftalmologi tilfælde, da de også har vejledning af en berømt ekspert på dette område.

For det femte, den håbet veterinarians i den Sammenstille nyde blevet benytter i-hus blod analyserer at indrømme sig hen til diagnose og omgås den lægeundersøgelse problematik i dyrene igennem deres indre medicin service. Forvent en pålidelig service, der er under vejledning af bord-certificerede internister og eksperter på veterinær ultralyd og intern medicin.

Sjette viser den stærke stående gruppe om almen og ortopædisk kirurgi. Deres kirurgisk Suite overstiger forventningerne og færdigheder deres erfarne dyrlæger er højt respekteret. Gruppen kan give dig positive resultater på deres operationer og deres kirurger kan forsikre dig succes i deres abdominale og thorax kirurgi, øjenkirurgi, endetarmsåbning kirurgi, samlede øre kanalen ablationer, og ortopædiske procedurer.

Endelig en masse mennesker ser op til radiologi og kardiologi service af South Bellmore veterinær gruppe. Dens Hospital Clinic er korrekt udstyret med den rigtige maskiner, herunder en x-ray maskine, ultralyd maskine, og EKG. Overdrage jeres pets hen til den Sammenstille ville aldrig nogen sinde hidføre skuffelse fordi lig anden tjenester, den Sammenstille fordele af den sikker opbakning i noteret radiologer og kardiolog.


app-mynotepad.com

Share note