Pets kunne levere mange artig sager hen til jer nemlig dens indehaver, men den oparbejde i vælger hvilke sig er ren nemlig jeres lifestyle burde implicere en grundig indfald. Med nogle faktorer at overveje, beslutte, hvilken en vil tage nogen tid, men syd Bellmore veterinær gruppe forsikrer dig om, at det vil være det værd i sidste ende. Selv om jeres ' aktuelle planlæggelse hen til optage noget pets, lære den sager at jer savn hen til overveje i den næste paragraffer.

Det er muligt, at du allerede har en liste over dyr, du er interesseret i at holde, så det næste skridt er at lære om de specifikke behov og ønsker af hvert dyr, der indgår på din liste. Du er nødt til at tænke på din rutine og livsstil, mens lære om dem, og derefter afgøre, hvilke dyr der er bedst egnet til din måde at leve på. Du skal sørge for, at tingene vil fungere fint mellem dig og dit valgte dyr.

Selv om jeres ' altid en optaget pågældende og jeres ' ikke sikker omkring gav konstant omhu og opmærksomhed hen til jeres pets så er der ikke mere gide simpel opretholdelse dyrene hvilke forlange færre handlekraftig vekselvirkning. Hvordan end, selv om jer savnet hen til tage sig af nok så handlekraftig dyrene såsom hunde og katte og jeres ' sikker at jer kunne indrømme sig jeres gang med jævne mellemrum så er der ikke mere opgave er hos disse arter i dyrene.

Når du har gjort op dit sind til at vælge fra lav vedligeholdelse dyr, kan du begynde din søgning med fisk. Holde en guldfisk er et godt valg, så godt, især hvis du er på et stramt budget, da det er billigt og er meget let at tage sig af, da du kun behøver at fodre det hver dag. Men det kan ikke give det venskab eller kammeratskab du kan få fra mere aktive dyr. Men hvis fiskene ikke var til din smag, kan du gå med fugle. De har heller ikke brug for så meget opmærksomhed for at tage sig af dem, du simpelthen nødt til at rense deres bur og sætte nok forsyning af mad og vand. I modsætning til fisk, kan du interagere med fugle og danne et venskab med dem og i sidste ende udvikle en stærkere Bond. Du kan få dem på en overkommelig eller en højere pris afhængig af deres racer, hvor det kan være finker, kanariefugle eller parakitter. Du kan også finde lykken med deres glade støj. Som tidligere nævnt, hunde og katte er perfekt, hvis du er sikker på, at du kan tage sig af dem regelmæssigt. En hund kunne indrømme jer dens uparret loyalitet og lover hen til opbevare jer sikker hele tiden, samtidigt med at en kat kan jeres Fur-ballet i ihærdighed og kilde i sikker vibes.

Fra det øjeblik du har besluttet, hvilket dyr der skal medtages i dit hjem, fordi det passer til din livsstil, skal du vælge, hvilken en af dens race er kompatibel med dig næste. Imødese at hver arten har anderledes savn og karakteristikker, altså jer skal være grundig i indlæring omkring sig hen til afgøre hvor hver kunne have indflydelse på jeres liv.

Syd Bellmore Veterinary sammenstille vil nu indbringe jer hen til noget arter i hunde. Den først sig var benævnt Boston skrækkelig og indeværende sort i arten dont ' navnlig savn sand behændighedsøvelse og var nobel af simpelt hen slappe ved siden af deres indehaver. Pugs kom på andenpladsen, og denne race ønskede at engagere sig mere i ting, der kan bringe nydelse eller underholdning og også velegnet til en køligere miljø. For det tredje, den type race, der er munter og ideel til regelmæssig udøvelse, der har en god kropsstørrelse samt er kendt som Cocker Spaniels. Nemlig vor sidst arten indfinde sig den Greyhounds, hvilke nyde en større legeme nummer og yndlings løb og rolig omgivelser hos en hyggelig Loco nemlig napping.

Efter at have diskuteret nogle hunderacer, vil vi nu gå videre til racer af katten. Den først arten tilbyder en opvakt og munter optræden, den Rusland blå katte, hvilke elske leger omkring hos deres legetøj eller tilbragt gang sammen med deres indehaver. Ser frem til deres sammensat kropsholdning så godt og deres engagement i en rutine. Anden er en race, der var blid og stille, kludedukke katte. Men sørg for at købe fnug ruller og opretholde regelmæssig og ordentlig grooming, så deres udgydelse vil ikke være en kæmpe ballade. Den tredjedel er en arten at er fluffy, høflig og rolig ligeledes, den Persian katte. De er perfekte til at håndtere andre mennesker og elsker at blive soigneret hver dag. Hvis du vil have en aktiv kat, der nyder at hoppe rundt i nogen højder, Manx katte var det øverste valg for dig.

I slutningen af dagen, alt efter hvad dyr du vælger som et kæledyr, vil South Bellmore veterinær gruppe gerne have dig til at være forpligtet til at tage sig af dem til den bedste af dine evner hver dag.


app-mynotepad.com

Share note