DFS Associates allerede givet et par tips om deres tidligere indlæg om at blive en producent repræsentant og korrekt at få jobbet, Gruppen nu har til formål at give nogle nyttige råd om, hvordan man bliver en succes på denne karriere.

Gruppen er overbevist om, at succes er plausibel ved at opbygge et fast forhold mellem producentens representative's principper og kunderne. Svarende til DFS Associates, skal du overveje meget godt design og krav af dine kunder, der skal være kompatible med dine produktlinjer. Det er ingen overraskelse, at DFS kan repræsentere de største og bedste virksomheder i branchen på grund af deres omfattende forståelse af og viden om kundens base og behov.

Desuden afhænger en producents repræsentants succes også af producentens og dens produkters succes. I repræsenterer en fabrikat eller service, jer savn hen til Smart kende omkring den producent først og nemlig sagde i DFSS ' foregående opstille, lave passende undersøgelse i den firmaaktiviteter ligeledes.

Hvis produktionsvirksomheden er placeret i USA, råder vi dig til at få dine nødvendige oplysninger gennem Better Business Bureau (BBB) i producentens by, men hvis den findes uden for USA, skal du kontakte den professionelle sammenslutning, som producenten har været en del af. Du kan finde fabrikanter foreninger over hele kloden gennem den officielle hjemmeside for den internationale sammenslutning af producenter.

For det andet, gå til din lokale amt degnen kontor for at registrere din virksomhed og få din gør forretninger som eller DBA eller antaget navn certifikat. For at indarbejde din virksomhed, er du nødt til at gå til din stat Comptroller kontor. Med et DBA-certifikat eller en vedtægt kan du også åbne en virksomheds bankkonto via din lokale bank.

For det tredje, uanset hvad virksomheden er, vil placeringen fortsat være et afgørende element. Søg efter det perfekte sted at åbne din virksomhed. Forbered dokumenter, der er nødvendige for at anskaffe en telefon og bredbåndstjenester, og gå til dit lokale telefonselskab. Du kan også kontakte din lokale kabel-selskab og få lignende tjenester fra dem. Design dit kontor i henhold til din foretrukne stil og ansætte pålidelige medarbejdere.

Endelig, hvis du har medarbejdere, eller hvis din virksomhed er indarbejdet, så glem ikke at få din Employer Identification Number (Ein) fra Internal Revenue Service (IRS).

Som en slutnote, vil DFS Associates gerne have dig til at huske, at ligegyldigt hvad karriere du presser ind, altid drømmer stort, arbejde hårdt, holde fokus og omgive dig med gode mennesker til at nå den succes, du drømmer om.


app-mynotepad.com

Share note